Image

Wie zijn wij?

Certified Carwrapper sinds 2015!

Wrapic is ontstaan vanuit het hoofdkantoor van De SignFabriek. Vanwege de stijgende vraag van full-wraps, chrome delete en PPF-installs is besloten om Wrapic op te starten. Het zorgt voor meer inzicht in de specialiteit van het wrappen.

Vanuit De SignFabriek en vanuit Wrapic werken wij uitsluitend met getrainde professionals. Professionals die weten hoe een auto te behandelen en met grote zorg de wensen van de klant uitvoeren.

De SignFabriek is ontstaan uit een passie voor reclame en de toenemende vraag naar kwaliteit en service. Sinds 2015 worden er al de mooiste dingen gemaakt en zijn er talloze auto's voorzien van folie. Er zijn al heel wat uren besteed aan training en opleiding van professionele foliespecialisten.

 

Wil jij meer informatie over een van onze producten? Aarzel dan niet om contact op te nemen! 

 

Handtekening

Sam - Wrapspecialist/PPF installer

Als beste wrapper van de klas is Sam stage gaan lopen in Malta. Met als doel: Carwrappen! Met oog voor detail en uiterste concentratie werkt Sam graag aan elk object.

Jaydee - Wrapspecialist

Jaydee is opgeleid tot Grafisch Vormgever, maar al snel kwam hij erachter dat wrappen beter bij hem past. Hij zorgt er altijd voor dat uw auto netjes en naar wens wordt afgeleverd.

Nick - Directeur

Nick heeft altijd al een passie gehad voor auto's en motoren. Hij vond dan ook dat hier iets mee gedaan moest worden. Wrapic was geboren. Speciaal voor de carfanatics zoals Nick zelf.

Vraag vrijblijvend meer informatie aan

De persoonsgegevens gebruiken wij alleen voor het gevraagde contact.
Lees de privacyverklaring voor meer informatie.