Jouw auto beschermen tegen steenslag?

Dat kan met onze speciale PPF Folie

Paint Protection Film (PPF) is een onzichtbare polyurethaan folie die een zelfhelende werking heeft. Dit beschermt de lak van uw auto tegen beschadigingen van buitenaf. Denk hierbij aan steenslag, krassen, maar ook het inbranden van vogelpoep, schade veroorzaakt door boomhars en insecten en zuren, zouten, oliën en industriële uitstoot. Omdat de lak als nieuw blijft heeft u langer plezier van uw auto en kunt u deze vaak verkopen tegen een hogere restwaarde.

 

Het unieke materiaal helpt om oxidatie te verminderen door overmatige blootstelling aan UV-licht en kan zichzelf ‘helen’ wanneer lichte krassen optreden. De folie maximaliseert de verkoopwaarde van je auto, doordat de lak volledig beschermd wordt.

 

Alleen transparant?

 

De allereerste PPF folie was er alleen in transparant glans of transparant mat. Tegenwoordig is er door de ontwikkelingen ook getinte, zwarte of zelfs carbon-look verkrijgbaar. Vaak is het dan ook mogelijk om een auto te wrappen en te beschermen in 1 laag. Of wat dacht je van lampen tinten? Vraag even naar de mogelijkheden.

 

Wij werken uitsluitend met gecertificeerde PPF installers! Daardoor bent u altijd verzekerd van een perfect eindresultaat.

 

Wil jij weten wat zo'n PPF install nou precies kost? Vraag dan een offerte aan via onderstaand formulier.

Vraag vrijblijvend meer informatie aan

De persoonsgegevens gebruiken wij alleen voor het gevraagde contact.
Lees de privacyverklaring voor meer informatie.