Liever zwart dan Chrome?

Doe dan een chrome delete!

De chromedelen op je auto liever zwart? Laat het dan ontchromen met matte of glanzende zwarte folie. Hiermee creeër je afhankelijk van de gekozen folie een stoere of stijlvolle uitstraling.

 

Het wrappen van de chromedelen van een auto noem je een chrome delete.

 

Tegenwoordig is het mogelijk om bij de meeste autofabrikanten een black edition pakket te bestellen waardoor sierlijsten, grill en overige sierdelen al zwart zijn. Bij bestaande auto’s die dit niet hebben is het mogelijk om dezelfde uitstraling te creëren door deze onderdelen te laten wrappen. Het uit laten voeren van een chrome delete is altijd goedkoper dan de chromen delen bij de dealer te laten vervangen voor zwarte sierdelen.

 

Wat kunnen wij ontchromen?

 

Eigenlijk kunnen alles wat chrome is ontchromen. Denk dan aan dakdragers, sierlijsten van ramen of van bumpers en de grill. Ook is het mogelijk om complexere delen te wrappen. Zoals de chromedelen van de spiegel of interieurlijsten van een auto.

Wrapic is al jaren gespecialiseerd in het wrappen en stylen van voertuigen. We werken met getrainde professionals die de wensen en tevredenheid van onze klanten hoog in het vaandel hebben staan.

Wil je meer weten over ontchromen of wil je weten wat het ontchromen van jouw auto kost? Vraag dan een offerte aan via onderstaande button.

 

Vraag vrijblijvend meer informatie aan

De persoonsgegevens gebruiken wij alleen voor het gevraagde contact.
Lees de privacyverklaring voor meer informatie.