Auto laten wrappen?

Geef jouw auto een unieke look

Carwrappen betekent letterlijk “auto inpakken”. Carwappen is een techniek waarbij er een speciaal Carwrapvinyl wordt gebruikt om de auto zorgvuldig in te pakken. Carwrappen wordt vaak gebruikt om auto’s om te toveren in een reclame- of promotie-object. Uiteraard is het ook mogelijk om je eigen auto te voorzien van een nieuwe look.

Het is mogelijk om je hele auto te voorzien van een Carwrap (Full Carwrap) of slechts enkele delen van de auto (Partial Carwrap), zoals de spiegels of het dak.

 

Ter bescherming van je auto

 

Het speciaal ontwikkelde Carwrapvinyl zorgt niet alleen voor een nieuwe look, maar dient ook ter bescherming van de lak van je auto. De levensduur van een Carwrap bedraagt gemiddeld 5 tot 7 jaar. Na een Carwrap dien je de nieuwe kleur wel door te geven aan de RDW.  Wil je liever een opvallend design in plaats van een single color? Of misschien zelfs enkele strepen over je auto? Geen probleem. Onze designers kunnen alles ontwerpen zoals jij dat wenst.

Wrapic is al jaren gespecialiseerd in het wrappen en stylen van voertuigen. We werken met getrainde professionals die de wensen en tevredenheid van onze klanten hoog in het vaandel hebben staan.

Wil jij weten wat zo'n carwrap nou precies kost? Vraag dan een offerte aan via onderstaand formulier. 

Vraag vrijblijvend meer informatie aan

De persoonsgegevens gebruiken wij alleen voor het gevraagde contact.
Lees de privacyverklaring voor meer informatie.